Hvem er vi?

Vi står altid klar, når du har brug for hjælp

Bjørn
Købmand

Mette
Butiksassistent

Købmand i et lille landsbysamfund

Overalt i landet ses, at små lokale købmænd må lukke ned på grund af dalende omsætning.
Bjørn og Hanne tog dog et helt andet valg – nemlig at gå mod strømmen og drømme om en endnu større og bedre købmandsbutik.

Med stor opbakning og hjælp fra de lokale blev en helt ny købmandsbutik i 2015 en realitet. 

Projektet har på ingen måde skuffet. En større butik har med lavere priser, større varesortiment og velvillige lokale der uden tøven støtter lokalt, har resulteret i langt større omsætning og dermed en velfungerende købmand i det lille landsbysamfund.

Det kreative hjørne

Ud over det gængse SPAR sortiment, pryder det kreative hjørne i butikken, straks foden er sat indenfor døren. Her finder du flotte og inspirerende varer til hus og have. Her kan der købes lækre værtindegaver eller nyt til eget hjem. Der er altid flotte bundne buketter på hylderne, du hurtigt kan tage med, eller du kan forudbestille præcis den buket du ønsker her i webshoppen.

Har du brug for ideer til indkøb eller indretning, står vi klar med kreativ og kyndig vejledning.

Købmandsbutik i 5 generationer

Før Hanne og Bjørn, var det Bjørns forældre Søren og Emma der drev købmandenbutikken i 25 år og før det Sørens forældre – ja faktisk er butikken gået fra generation til generation i 150 år.

Siden 2004 er det Bjørn og hans kone Hanne der har stået for driften af den lille købmand i Borbjerg-Hvam, men stadig her mange år efter, er både Søren og Emma aktive hjælpere i butikken.

Ud over at drive købmandsbutik, har parret 5 børn, er aktive i byens lokal samfund især indenfor fodbold hvor børnene har deres store interesse. Derudover er Bjørn deltagende i både Borgerforeningen og Kultur- og fritidscentrets bestyrelse. Hanne elsker den kreative del og bruger tiden på indretning og inspiration til boligen, hvilket butikken emmer af allerede ved første skridt indenfor butiksdørene.

I 2015 flyttede den mindre købmandsbutik fra midten af Borbjerg til nybyggerkvarteret i udkanten af Borbjerg mod Hvam. Med ikke mindre end en 700 kvm stor nybygget købmandsbutik, blev der for alvor plads til Hannes kreative hjørne, med fri og kreativ leg og bud på inspiration til have og boligindretning.