Julebussen kommer til Borbjerg

Spar-kæden sender fredag den 22. december 40 busser ud på landevejene for at transportere folk hjem til jul. En af dem stopper ved Spar-købmanden i Borbjerg, hvor købmand Bjørn Jacobsen står klar med en julehilsen til de rejsende.

SPAR i Borbjerg gentager 22. december oplevelsen fra i fjor, når SPARs julebusser ruller ud på de danske veje, og giver danskerne et gratis lift hjem til jul. Flere end 40 busser kører på tværs af hele landet med stoppested hos langt de fleste af landets 140 SPAR-købmænd.

Julebusserne understreger SPARs position som lokale, og 22. december lander en af busserne i Borbjerg, hvor flere julependlere enten har endestation, eller skal videre med en anden julebus.

Den lokale købmand står klar til at tage godt imod de rejsende, og der er en lille julehilsen til alle rejsende, siger købmand Bjørn Jacobsen.

– Hjem til Jul var en succes i 2016, og i år har vi fået endnu flere tilmeldinger. Så jeg er glad for at vi igen kan sende mange folk hjem til familie og venner. Det er nok ikke den allerhurtigste måde at komme hjem til jul, men jeg tør godt garantere, at det bliver den hyggeligste, siger kædedirektør i SPAR, Niels Karstensen.

Link til oprindelig artikel: Holstebro Onsdag