Hjemme hos Hanne & Bjørn fra Borbjerg, Holstebro

”Et ordensmenneske,” kalder hun lidt undskyldende sig selv.

Hanne Jacobsen, som sammen med sin mand, Bjørn Jacobsen, driver købmandsforretningen i Borbjerg ved Holstebro, går nemlig meget op i, hvordan hendes omgivelser ser ud. Det blev ingen ladt i tvivl om, da familien byggede deres nye hus i Borbjerg.

”Jeg er nok en lidt besværlig kunde, der ikke bare lige nikker ja til det første det bedste. Og dér viste Peer fra AUBO-butikken i Aulum sig bare rigtig god, både til at forstå, hvad vi drømte om og til at komme op med nye gode forslag,” udtaler hun.

En af udfordringerne i familien Jacobsens nye hus i Borbjerg var at få det optimale ud af storfamiliens to bade- og toiletrum på hver især fem kvadratmeter. Større kunne de nemlig  ikke blive, når der også skulle være plads til fem børneværelser.

”Mit mål var at få så meget som muligt pakket af vejen i skabe og skuffer. Og lige dér fik Peer mig heldigvis talt fra et kæmpestort højskab. For fire skuffer med indsatser og andre opbevaringsløsninger kan jo så rigeligt rumme både håndklæder, alverdens produkter til hårpleje, bad og rengøring, ja selv tandbørsterne er pakket af vejen,” konstaterer Hanne Jacobsen tilfreds.

Den travle børnefamilie har faktisk vinget hele tjeklisten af for samtlige rum. Ligesom de nye badeværelser står alt både funktionelt, flot, enkelt, overskueligt, rummeligt, tidløst, let at holde orden i og let at vedligeholde. ”Det ser skidegodt ud, og så er der ro til øjet. Selv om rummene er små, føler man sig velkommen, når man træder ind,” opsummerer en yderst tilfreds nybagt husejer.

Link til oprindelig artikel: Aubo Køkkener