SPAR Sammen

Bliv medlem af din lokale kundeklub i dag for at få rabat på dine foretrukne varer* – dine foretrukne varer finder vi ud fra dine tidligere køb og de vil derfor løbende tilpasse sig.

Sådan gør du

  1. Tilmeld dit betalingskort i SPAR app’en, som du kan hente til iPhone og Android
  2. Du får automatisk besked, når der er nye personlige tilbud
  3. Aktivér dine personlige tilbud i SPAR app’en
  4. Find varerne i butikken
  5. Rabatten fratrækkes automatisk, når du betaler med dit tilmeldte betalingskort
 

Inspiration til middagsbordet

I hverdagen kan det være svært at få tid til finde på nye retter. Det samme når der er gæster og man let kommer til vælge det sikre. Derfor giver vi gerne inspiration til både nye og klassiske opskrifter. De er lette at tilberede og din lokale SPAR købmand har naturligvis det hele. Velbekomme.

Hurtigt til bords med Hverdagsretterne

Hverdagsretterne er vores bud på at gøre hverdagen lidt lettere. Vi har skabt et lækkert udvalg af nem aftensmad, der kan være klar til sætte på bordet på bare 15-25 min. Du får et måltid til 2 personer for max. 50,-. Og du kan naturligvis også få opskriften i butikken.

Hverdagsretterne hos din lokale SPAR: Boller i karry, Bolognese med kartoffelmos, Bolognese med pasta, Hakkebøf med kartofler, Frikadeller med pasta, Frikadeller med kartofler, Koteletter i fad, Kylling med pasta og Pesto, Kylling i karry og Lasagne.

GULE PRISER

Er din garanti for, at du hver dag året rundt kan finde et stort sortiment af udvalgte varer til faste lave priser hos din lokale SPAR købmand. Så behøver du ikke køre land og rige rundt for at få dagligvarer til discountpris – med den ekstra bonus, at du også kan få alle de andre varer du skal bruge samme sted.

For os betyder det at være lokal, at man tænker på sine naboer. På de unge. På de gamle. På dem midt i mellem. Og på at gøre deres hverdag så nem som muligt.

Det at være købmand er lidt mere nede på jorden. Det handler om at vide, hvilke varer man skal købe for at opfylde sine kunders behov. Og om at købe ind til priser, som kunderne vil betale.

I SPAR kæden kan vi dog gå et skridt videre. Fordi vi køber stort ind, kan vi nemlig sælge varer til priser, som du normalt skal køre langt for at finde. De varer kan du finde på hylderne med Gul Pris. Og så får du naturligvis den ekstra bonus hos din lokale SPAR købmand, at du også kan få alle de andre ting, du skal bruge uden at skulle køre land og rige rundt.

Find tilbuddene i ugens avis herunder.